MediaWiki:Faq/OSS

From MedNote.dk - Bidrag til fælles viden
< MediaWiki:Faq(Redirected from MediaWiki:Faq)
Jump to navigation Jump to search

Denne side indeholder svar på almindelige sprøgsmål. OSS / FAQ

Hvorfor kan jeg kun vælge engelsk sprog?

Da der er problemer med dansk i mediawiki.
Men da siden kører unicode, kan man uden problemer bruge æ,ø,å

Hvem ejer siden

Svend Gundestrup
webmaster_mednote300.png

Hvem kan rette på siden?

Kort for fortalt: Alle Den lange version: Alle, men der er nogle specielle siden som administratoren styrer, fx forsiden og denne side.

Hvem skriver al denne information

Frivillige, som ønsker at opbygge et vidensforum for læger og medicinstuderende.
Alle kan deltage, men husk referancer. Da informationen du tilføjer på denne side skal være underbygget.

== "Hvordan sletter jeg en side"?==
Indholdet kunne være som på den danske wikipedia:

Som almindelig bruger kan man ikke permanent slette en side med hele den tilhørende historie, det er forbeholdt administratorer, fordi det er en temmelig endegyldig beslutning som vi gerne vil have lidt styr på.

Ofte er det en god ide at lave en omdirigering i stedet for at slette siden, fordi andre websteder ude i verden måske allerede linker til den side du vil slette, og hvis den så ikke findes mere, vil de lede forgæves.

Billeder

Hvis du har kludret i det og lagt et billede op, som du mener er for dårligt - så skynd dig at lave det om og forsøg så igen med det samme navn. Så får du en lille advarsel, som du kan ignorere - hvorefter du slipper for 1) at gemme det nye billede under et nyt navn og 2) ulejlige en administrator med at slette det oprindelige billede. En god regel er dog altid at undersøge sit billede, før du lægger det op.

Slette en side eller et billede

Hvis du stadig gerne vil have en side eller et billede slettet sammen med hele historien, så indsæt skabelonen {{slet}} øverst i den pågældende artikel og tilføj et internt wiki-link til den pågældende side på listen over sider der bør slettes, begrund sletningsforslaget og afslut med din underskrift. En administrator vil kigge på siden og din begrundelse, og enten slette siden eller komme med en begrundelse for hvorfor den ikke bør slettes.

Alle slettede sider registreres i en sletningslog.

Når du er blevet tilstrækkeligt irriteret over at du ikke kan slette sider, så kan du jo altid ansøge om at blive administrator.